Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
digital parent logo

MAI MULT DECÂT SIMPLI PĂRINȚI

NEWSLETTERUL NR. 3
IN OCTOMBRIE SI NOIEMBRIE NE-AM DISTRAT CU PARINTII SI FORMATORII DE ADULȚI!

APLICAȚIA NOASTRĂ PENTRU PĂRINȚI SĂ ÎNVEȚE ÎMPREUNĂ CU COPIII BAZELE EDUCAȚIEI DIGITALE!
Cookie-uri? Politici? Strategii? Controlul timpului petrecut în fața ecranului? Dacă toate aceste concepte te înnebunesc, suntem pe cale de a dezvolta o aplicație excelentă!

 
În sfârșit, un ghid complet pentru educatori cu privire la diferitele subiecte ale medierii parentale digitale va fi emis. Puteți citi toate resursele în diferite limbi pe site-ul nostru!
Mulțumită opiniilor și feedback-ului primit, a fost creat un manual complet privind diferitele scenarii de mediere parentală! Manualul este compus din trei seturi de instrumente principale. Setul de instrumente #1 se referă la înțelegerea de sine a părinților, la abilitățile personale și la gestionarea emoțiilor. Setul de instrumente #2 se referă la relațiile interpersonale și gestionarea conflictelor cu copiii. Setul de instrumente #3 se referă la competențele digitale, gestionarea tehnologiilor și medierea parentală la domiciliu.
.
GLAD to be an adult! Eveniment de training pentru formatorii de adulți din Cipru!
"„În sfârșit ne întâlnim! Mă bucur să fiu în Cipru bucurându-se de sesiuni de lucru excelente și de testare a materialelor cu dezvoltatori, educatori și experți!

Între 13 și 17 septembrie 2021, echipele organizației partenere au avut ocazia de a se întâlni în Larnaka (Cipru), găzduită de Asociația Părinților din Cipru (Ομοσπονδία Συνδέσμων Δημοτικών Λάρνακας)”"
Evenimentul de formare „GLAD to be a fi adult” a fost ocazia de a colecta feedback pentru a îmbunătăți materialul de învățare, precum și de a testa versiunea beta a aplicației de învățare pe bază de joc.
.
NU RATA NICIO ȘTIRE

VIZITAȚI WWW.DIGITALPARENT.EU

SCRIE-NE ORICÂND!
CONTACTEAZĂ-NE!
Facebook
LinkedIn
Website
Creative Commons BY-SA-NC - proiectul GLAD 2020

CO-FINANȚAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+
AL COMISIEI EUROPENE

Această comunicare (site web) reflectă doar punctele de vedere ale autorului, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru utilizarea informațiilor conținute de acesta. Proiect nr. 2019-1-PL01-KA204-065555


Îti poți actualiza preferințele sau te poți dezabona.

Adaugă-ne în lista ta! Nu mușcăm!
 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share