Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
digital parent logo

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

3ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ!

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!
Cookies? Πολιτικές; Στρατηγικές; Έλεγχος οθόνης; Αν όλες αυτές οι έννοιες σας τρελαίνουν, είμαστε σε καλό δρόμο για να αναπτύξουμε μια εξαιρετική εφαρμογή!

 
Επιτέλους, μια πλήρης καθοδήγηση για τους εκπαιδευτές στα διάφορα θέματα της ψηφιακής γονικής διαμεσολάβησης. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πηγές, διαθέσιμες σε διάφορες γλώσσες στην ιστοσελίδα μας!
Χάρη στις απόψεις και τα σχόλια που λάβαμε, αναπτύξαμε ένα πλήρες εγχειρίδιο με διάφορες πτυχές της γονικής διαμεσολάβησης! Το εγχειρίδιο αποτελείται από τρεις κύριες εργαλειοθήκες. Η #1 εργαλειοθήκη αφορά την κατανόηση του εαυτού μας, τις προσωπικές δεξιότητες, και τη διαχείριση των συναισθημάτων των γονέων. Η εργαλειοθήκη #2 αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και τη διαχείριση συγκρούσεων με τα παιδιά. Η εργαλειοθήκη #3 αφορά τις ψηφιακές δεξιότητες, τη διαχείριση τεχνολογιών, και τη γονική διαμεσολάβηση στο σπίτι.
.
Ενήλικες το GLAD! Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτές ενηλίκων στην Κύπρο
"Επιτέλους συναντιόμαστε στην Κύπρο, απολαμβάνοντας εξαιρετικές εκπαιδευτικές συνεδρίες και εξετάζοντας το υλικό του GLAD με εμπειρογνώμονες και εκπαιδευτές !

Από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2021, οι οργανισμοί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στη Λάρνακα, με οικοδεσπότη την Ομοσπονδία Συνδέσμων Δημοτικών Λάρνακας"
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "GLAD to be an Adult" ήταν η ευκαιρία να συλλέξουμε σχόλια για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού μας υλικού καθώς και να δοκιμάσουμε την έκδοση beta του παιχνιδιού GLAD.
.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.DIGITALPARENT.EU

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ!
ΕΠΟΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Facebook
LinkedIn
Website
Creative Commons BY-SA-NC - GLAD project 2020 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+
ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην παραγωγή της παρούσας έκδοσης δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντικατοπτρίζει αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών, και η Επιτροπή δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν. Αριθμός έργου 2019-1-PL01-KA204-065555

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τις προτιμήσεις σας ή να καταργήσετε την εγγραφή σας (unsubscribe).

Προσθέστε μας στη λίστα σας. Δεν δαγκώνουμε ;)

 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share