Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
digital parent logo

MAI MULT DECÂT SIMPLI PĂRINȚI

NEWSLETTERUL NR. 2
VARA ESTE MAGICĂ! PREGĂTIM ULTIMELE ASPECTE PENTRU PĂRINȚI ȘI EDUCATORI!

APLICAȚIA NOASTRĂ PENTRU PĂRINȚI PENTRU A ÎNVĂȚA ÎMPREUNĂ CU COPIII LOR BAZELE EDUCAȚIEI DIGITALE!
Cooky-uri? Politici? Strategii? Controlul ecranului? Dacă toate aceste concepte te înnebunesc, suntem pe cale să dezvoltăm o grozavă aplicație!

 
Între timp, suntem aproape gata cu un îndrumar complet pentru educatori în vederea inițierii în diversele tematici ale medierii parentale digitale. Până în luna august, va fi gata versiunea completă a jocului precum și mai multe "pastile" vizuale pe care le puteți citi cu ușurință pentru a putea beneficia pe deplin de materialul educativ!
În plus, mulțumită părinților implicați, aproape că am terminat cu manualul complet privind diferitele scenarii de mediere parentală precum și diferite alte subiecte, precum cel ce vizează relația dintre părinți și copii, moduri de îmbunătățire a utilizării tehnologiilor digitale și de suplimentare a sigranței copiilor, precum și multe altele ... Țineți aproape!
.
NU RATA NICIO ȘTIRE

WWW.DIGITALPARENT.EU

SCRIE-NE ORICÂND!
CONTACTEAZĂ-NE!
Facebook
LinkedIn
Website
Creative Commons BY-SA-NC - proiectul GLAD 2020

CO-FINANȚAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+
AL COMISIEI EUROPENE

Această comunicare (site web) reflectă doar punctele de vedere ale autorului, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru utilizarea informațiilor conținute de acesta. Proiect nr. 2019-1-PL01-KA204-065555

Îti poți actualiza preferințele sau te poți dezabona.
Adaugă-ne în lista ta! Nu mușcăm! ;)
 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share